Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15165
Назва: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Дмитро Олегович
Бірка, Адріана
Перцевой, Микола Федорович
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Іванніков, Павло Васильович
Обозна, Маргарита Василівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Колесник, Олена Вікторівна
Дата публікації: 12-січ-2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104098, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Бірка Адріана, М. Ф. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Іванніков, М. В. Обозна, Л. О. Чуйко, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник. № u 2015 06924. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с.
Серія/номер: 11;104098
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, а для закріплення заданої структури додають розчин капа-карагінану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15165
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
104098.pdf157.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.