Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15164
Назва: Спосіб одержання молочно-білкового крему
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Сефіханова, Катерина Анатоліївна
Дата публікації: 25-бер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб одержання молочно-білкового крему. Патент України на корисну модель № 48561, МПК (2009) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова. № u200909617. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 25.03.2010, Бюл.№ 6. 3 с.
Серія/номер: 11;48561
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання молочно-білкового крему, що включає попередню підготовку молочнобілкового компонента та рафінадної пудри, їх поєднання та перемішування до отримання однорідної маси, який відрізняється тим, що як молочно-білковий компонент використовують молочнобілковий концентрат (МБК) зі сколотин, як структуроутворювач використовують пюре з моркви, причому МБК зі сколотин протирають до розмірів часток 1,0-1,4мм, додають до нього морквяне пюре з розміром часток 0,8-1,2мм та рафінадну пудру, перемішують суміш протягом 3-5хв., після чого збивають протягом 2-4хв. за швидкості обертів робочого органа збивальної машини 90-110об/хв., а рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас.%: МБК зі сколотин 57,0-63,0 пюре з моркви 28,0-32,0 рафінадна пудра 9,0-11,0.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15164
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48561.pdf98.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.