Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15164
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, Інна Василівна | - |
dc.contributor.author | Сефіханова, Катерина Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T09:48:13Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T09:48:13Z | - |
dc.date.issued | 2010-03-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання молочно-білкового крему. Патент України на корисну модель № 48561, МПК (2009) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова. № u200909617. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 25.03.2010, Бюл.№ 6. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15164 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання молочно-білкового крему, що включає попередню підготовку молочнобілкового компонента та рафінадної пудри, їх поєднання та перемішування до отримання однорідної маси, який відрізняється тим, що як молочно-білковий компонент використовують молочнобілковий концентрат (МБК) зі сколотин, як структуроутворювач використовують пюре з моркви, причому МБК зі сколотин протирають до розмірів часток 1,0-1,4мм, додають до нього морквяне пюре з розміром часток 0,8-1,2мм та рафінадну пудру, перемішують суміш протягом 3-5хв., після чого збивають протягом 2-4хв. за швидкості обертів робочого органа збивальної машини 90-110об/хв., а рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас.%: МБК зі сколотин 57,0-63,0 пюре з моркви 28,0-32,0 рафінадна пудра 9,0-11,0. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;48561 | - |
dc.title | Спосіб одержання молочно-білкового крему | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.