Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15164
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.contributor.authorСефіханова, Катерина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-11-23T09:48:13Z-
dc.date.available2022-11-23T09:48:13Z-
dc.date.issued2010-03-25-
dc.identifier.citationСпосіб одержання молочно-білкового крему. Патент України на корисну модель № 48561, МПК (2009) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова. № u200909617. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 25.03.2010, Бюл.№ 6. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15164-
dc.description.abstractСпосіб одержання молочно-білкового крему, що включає попередню підготовку молочнобілкового компонента та рафінадної пудри, їх поєднання та перемішування до отримання однорідної маси, який відрізняється тим, що як молочно-білковий компонент використовують молочнобілковий концентрат (МБК) зі сколотин, як структуроутворювач використовують пюре з моркви, причому МБК зі сколотин протирають до розмірів часток 1,0-1,4мм, додають до нього морквяне пюре з розміром часток 0,8-1,2мм та рафінадну пудру, перемішують суміш протягом 3-5хв., після чого збивають протягом 2-4хв. за швидкості обертів робочого органа збивальної машини 90-110об/хв., а рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас.%: МБК зі сколотин 57,0-63,0 пюре з моркви 28,0-32,0 рафінадна пудра 9,0-11,0.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;48561-
dc.titleСпосіб одержання молочно-білкового кремуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48561.pdf98.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.