Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15164
Title: | Спосіб одержання молочно-білкового крему |
Authors: | Дейниченко, Григорій Вікторович Золотухіна, Інна Василівна Сефіханова, Катерина Анатоліївна |
Issue Date: | 25-Mar-2010 |
Citation: | Спосіб одержання молочно-білкового крему. Патент України на корисну модель № 48561, МПК (2009) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова. № u200909617. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 25.03.2010, Бюл.№ 6. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;48561 |
Abstract: | Спосіб одержання молочно-білкового крему, що включає попередню підготовку молочнобілкового компонента та рафінадної пудри, їх поєднання та перемішування до отримання однорідної маси, який відрізняється тим, що як молочно-білковий компонент використовують молочнобілковий концентрат (МБК) зі сколотин, як структуроутворювач використовують пюре з моркви, причому МБК зі сколотин протирають до розмірів часток 1,0-1,4мм, додають до нього морквяне пюре з розміром часток 0,8-1,2мм та рафінадну пудру, перемішують суміш протягом 3-5хв., після чого збивають протягом 2-4хв. за швидкості обертів робочого органа збивальної машини 90-110об/хв., а рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас.%: МБК зі сколотин 57,0-63,0 пюре з моркви 28,0-32,0 рафінадна пудра 9,0-11,0. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15164 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.