Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15143
Назва: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Поліщук, Галина Євгеніївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Чуйко, Людмила Олексіївна Рубіна, Вікторія Вікторівна Перцевий, Микола Федорович Бідюк, Дмитро Олегович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публікації: | 10-бер-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48235, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, В. В. Рубіна, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909656. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с. |
Серія/номер: | 11;48235 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90°С протягом 10...15хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують жир кокосовий та олію соняшникову рафіновану дезодоровану у співвідношенні 1:2, як сіль плавильну використовують суміш цитрату і тартрату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15143 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
48235.pdf | 99.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.