Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15143
Название: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Авторы: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Поліщук, Галина Євгеніївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Чуйко, Людмила Олексіївна Рубіна, Вікторія Вікторівна Перцевий, Микола Федорович Бідюк, Дмитро Олегович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публикации: | 10-мар-2010 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48235, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, В. В. Рубіна, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909656. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с. |
Серия/номер: | 11;48235 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90°С протягом 10...15хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують жир кокосовий та олію соняшникову рафіновану дезодоровану у співвідношенні 1:2, як сіль плавильну використовують суміш цитрату і тартрату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15143 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
48235.pdf | 99.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.