Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15143
Title: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Перцевий, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Mar-2010
Citation: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48235, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, В. В. Рубіна, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909656. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Series/Report no.: 11;48235
Abstract: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90°С протягом 10...15хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують жир кокосовий та олію соняшникову рафіновану дезодоровану у співвідношенні 1:2, як сіль плавильну використовують суміш цитрату і тартрату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15143
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48235.pdf99.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.