Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15139
Назва: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Гурський, Петро Васильович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Перцевий, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 10-бер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48234, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, В. В. Рубіна, І. О. Крапівницька, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909654. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Серія/номер: 11;48234
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин суміші фурцеларану і карагенану у співвідношенні 1:1.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15139
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48234.pdf103.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.