Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15139
Назва: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Поліщук, Галина Євгеніївна Гурський, Петро Васильович Рубіна, Вікторія Вікторівна Крапівницька, Ірина Олексіївна Перцевий, Микола Федорович Бідюк, Дмитро Олегович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публікації: | 10-бер-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48234, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, В. В. Рубіна, І. О. Крапівницька, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909654. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с. |
Серія/номер: | 11;48234 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин суміші фурцеларану і карагенану у співвідношенні 1:1. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15139 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
48234.pdf | 103.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.