Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15139
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorПоліщук, Галина Євгеніївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorРубіна, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorПерцевий, Микола Федорович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара Чеславівна-
dc.contributor.authorГарнцарек, Збігнев Елигюсович-
dc.contributor.authorМіскіевич, Тадеуш Владиславович-
dc.date.accessioned2022-11-23T08:35:28Z-
dc.date.available2022-11-23T08:35:28Z-
dc.date.issued2010-03-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48234, МПК (2009) A23C 19/00. Ф. В. Перцевий, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, В. В. Рубіна, І. О. Крапівницька, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909654. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15139-
dc.description.abstractСпосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин суміші фурцеларану і карагенану у співвідношенні 1:1.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;48234-
dc.titleСпосіб отримання структурованого продукту пастоподібногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48234.pdf103.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.