Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15125
Назва: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Поліщук, Галина Євгеніївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Полевич, Віталій Вадимович Рубіна, Вікторія Вікторівна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевий, Микола Федорович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публікації: | 10-бер-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48231, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, В. В. Полевич, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909648. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с. |
Серія/номер: | 11;48231 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90°С протягом 10...15 хв, який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовується со няшникова олія рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується суміш цитрату і тартрату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовується підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15125 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
48231.pdf | 101.89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.