Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15125
Title: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Полевич, Віталій Вадимович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Issue Date: 10-Mar-2010
Citation: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48231, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, В. В. Полевич, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909648. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с.
Series/Report no.: 11;48231
Abstract: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90°С протягом 10...15 хв, який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого нежирного, як жировий компонент використовується со няшникова олія рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується суміш цитрату і тартрату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовується підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15125
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48231.pdf101.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.