Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15115
Назва: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Поліщук, Галина Євгеніївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Колесникова, Марина Борисівна Чуйко, Людмила Олексіївна Рубіна, Вікторія Вікторівна Перцевий, Микола Федорович Бідюк, Дмитро Олегович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публікації: | 10-бер-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48228, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, М. Б. Колесникова, Л. О. Чуйко, В. В. Рубіна, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909644. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с. |
Серія/номер: | 11;48228 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90°С протягом 10...15хв, який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жирова компонента використовується жир кокосовий та олія соняшникова рафінована дезодорована у співвідношенні 1:2, як сіль плавильна використовується цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовується підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15115 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
48228.pdf | 103.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.