Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15115
Название: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Авторы: | Перцевий, Федір Всеволодович Поліщук, Галина Євгеніївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Колесникова, Марина Борисівна Чуйко, Людмила Олексіївна Рубіна, Вікторія Вікторівна Перцевий, Микола Федорович Бідюк, Дмитро Олегович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
Дата публикации: | 10-мар-2010 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48228, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, М. Б. Колесникова, Л. О. Чуйко, В. В. Рубіна, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909644. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с. |
Серия/номер: | 11;48228 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90°С протягом 10...15хв, який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жирова компонента використовується жир кокосовий та олія соняшникова рафінована дезодорована у співвідношенні 1:2, як сіль плавильна використовується цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовується підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15115 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
48228.pdf | 103.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.