Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15115
Title: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Authors: | Перцевий, Федір Всеволодович Поліщук, Галина Євгеніївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Колесникова, Марина Борисівна Чуйко, Людмила Олексіївна Рубіна, Вікторія Вікторівна Перцевий, Микола Федорович Бідюк, Дмитро Олегович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Міскіевич, Тадеуш Владиславович |
Issue Date: | 10-Mar-2010 |
Citation: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на корисну модель № 48228, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, Г. Є. Поліщук, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, М. Б. Колесникова, Л. О. Чуйко, В. В. Рубіна, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u200909644. Заявл. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;48228 |
Abstract: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90°С протягом 10...15хв, який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жирова компонента використовується жир кокосовий та олія соняшникова рафінована дезодорована у співвідношенні 1:2, як сіль плавильна використовується цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовується підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15115 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.