Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15096
Назва: | Спосіб виробництва хліба зі зниженим вмістом білка |
Автори: | Лисюк, Галина Михайлівна Кучерук, Зиновія Іванівна Луньова, Олена Сергіївна |
Дата публікації: | 10-бер-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва хліба зі зниженим вмістом білка. Патент України на корисну модель № 48212, МПК (2009) A21D 8/02. Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Луньова. № u200909535. Заявл. 17.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 2 с. |
Серія/номер: | 11;48212 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва хліба із зниженим вмістом білка, що включає розчинення у воді з цукром сухих дріжджів, додавання до отриманого розчину сухої суміші з кукурудзяного крохмалю, борошна житнього, солі та соди, перемішування, додавання олії і замішування тіста, виброджування, розділення, вистоювання та випікання, який відрізняється тим, що як стабілізатор, який вноситься при приготуванні сухої суміші, використовується мікробний полісахарид ксантан в кількості 0,3...0,5% до маси кукурудзяного крохмалю на суху речовину і вноситься у вигляді порошку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15096 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
48212.pdf | 96.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.