Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15096
Назва: Спосіб виробництва хліба зі зниженим вмістом білка
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Кучерук, Зиновія Іванівна
Луньова, Олена Сергіївна
Дата публікації: 10-бер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва хліба зі зниженим вмістом білка. Патент України на корисну модель № 48212, МПК (2009) A21D 8/02. Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Луньова. № u200909535. Заявл. 17.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 2 с.
Серія/номер: 11;48212
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва хліба із зниженим вмістом білка, що включає розчинення у воді з цукром сухих дріжджів, додавання до отриманого розчину сухої суміші з кукурудзяного крохмалю, борошна житнього, солі та соди, перемішування, додавання олії і замішування тіста, виброджування, розділення, вистоювання та випікання, який відрізняється тим, що як стабілізатор, який вноситься при приготуванні сухої суміші, використовується мікробний полісахарид ксантан в кількості 0,3...0,5% до маси кукурудзяного крохмалю на суху речовину і вноситься у вигляді порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15096
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48212.pdf96.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.