Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15096
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Кучерук, Зиновія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Луньова, Олена Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T07:24:16Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T07:24:16Z | - |
dc.date.issued | 2010-03-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва хліба зі зниженим вмістом білка. Патент України на корисну модель № 48212, МПК (2009) A21D 8/02. Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Луньова. № u200909535. Заявл. 17.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15096 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва хліба із зниженим вмістом білка, що включає розчинення у воді з цукром сухих дріжджів, додавання до отриманого розчину сухої суміші з кукурудзяного крохмалю, борошна житнього, солі та соди, перемішування, додавання олії і замішування тіста, виброджування, розділення, вистоювання та випікання, який відрізняється тим, що як стабілізатор, який вноситься при приготуванні сухої суміші, використовується мікробний полісахарид ксантан в кількості 0,3...0,5% до маси кукурудзяного крохмалю на суху речовину і вноситься у вигляді порошку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;48212 | - |
dc.title | Спосіб виробництва хліба зі зниженим вмістом білка | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.