Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15096
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorКучерук, Зиновія Іванівна-
dc.contributor.authorЛуньова, Олена Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-11-23T07:24:16Z-
dc.date.available2022-11-23T07:24:16Z-
dc.date.issued2010-03-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва хліба зі зниженим вмістом білка. Патент України на корисну модель № 48212, МПК (2009) A21D 8/02. Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Луньова. № u200909535. Заявл. 17.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15096-
dc.description.abstractСпосіб виробництва хліба із зниженим вмістом білка, що включає розчинення у воді з цукром сухих дріжджів, додавання до отриманого розчину сухої суміші з кукурудзяного крохмалю, борошна житнього, солі та соди, перемішування, додавання олії і замішування тіста, виброджування, розділення, вистоювання та випікання, який відрізняється тим, що як стабілізатор, який вноситься при приготуванні сухої суміші, використовується мікробний полісахарид ксантан в кількості 0,3...0,5% до маси кукурудзяного крохмалю на суху речовину і вноситься у вигляді порошку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;48212-
dc.titleСпосіб виробництва хліба зі зниженим вмістом білкаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48212.pdf96.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.