Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15096
Title: | Спосіб виробництва хліба зі зниженим вмістом білка |
Authors: | Лисюк, Галина Михайлівна Кучерук, Зиновія Іванівна Луньова, Олена Сергіївна |
Issue Date: | 10-Mar-2010 |
Citation: | Спосіб виробництва хліба зі зниженим вмістом білка. Патент України на корисну модель № 48212, МПК (2009) A21D 8/02. Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук, О. С. Луньова. № u200909535. Заявл. 17.09.2009. Опубл. 10.03.2010, Бюл.№ 5. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;48212 |
Abstract: | Спосіб виробництва хліба із зниженим вмістом білка, що включає розчинення у воді з цукром сухих дріжджів, додавання до отриманого розчину сухої суміші з кукурудзяного крохмалю, борошна житнього, солі та соди, перемішування, додавання олії і замішування тіста, виброджування, розділення, вистоювання та випікання, який відрізняється тим, що як стабілізатор, який вноситься при приготуванні сухої суміші, використовується мікробний полісахарид ксантан в кількості 0,3...0,5% до маси кукурудзяного крохмалю на суху речовину і вноситься у вигляді порошку. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15096 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.