Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15088
Название: Спосіб приготування пасти з пряно-ароматичних овочів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Волошин, Павло Валентинович
Голуб, Руслана Володимирівна
Дата публикации: 10-дек-2009
Библиографическое описание: Спосіб приготування пасти з пряно-ароматичних овочів. Патент України на корисну модель № 45999, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, П. В. Волошин, Р. В. Голуб. № u200903539. Заявл. 13.04.2009. Опубл. 10.12.2009, Бюл.№ 23. 2 с.
Серия/номер: 11;45999
Краткий осмотр (реферат): Спосіб приготування пасти з пряноароматичних овочів, який передбачає інспектування, миття, сортування та подрібнення коренів пряно-ароматичних овочів (петрушки, селери, кропу), їх перемішування, теплову обробку та перетирання до утворення однорідної консистенції, фасування в тару, закупорювання і стерилізацію, який відрізняється тим, що коріння петрушки, селери, кропу подрібнюють до розмірів часток 0,1-0,5мм, теплову обробку суміші коренів пряно ароматичних овочів здійснюють у НВЧ-полі за умов вакуумування при 50-60кПа і температурі 40- 50°С до вмісту сухих речовин 30%, а її перетирання здійснюють з додаванням подрібненої зелені петрушки, кропу, селери. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: петрушка (коріння) 18-22 селера (коріння) 4-6 кріп (коріння) 4-6 петрушка (зелене листя) 48-52 селера (зелене листя) 8-12 кріп (зелене листя) 8-12.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15088
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
45999.pdf65.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.