Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15088
Название: | Спосіб приготування пасти з пряно-ароматичних овочів |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Михайлова, Світлана Володимирівна Волошин, Павло Валентинович Голуб, Руслана Володимирівна |
Дата публикации: | 10-дек-2009 |
Библиографическое описание: | Спосіб приготування пасти з пряно-ароматичних овочів. Патент України на корисну модель № 45999, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, П. В. Волошин, Р. В. Голуб. № u200903539. Заявл. 13.04.2009. Опубл. 10.12.2009, Бюл.№ 23. 2 с. |
Серия/номер: | 11;45999 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб приготування пасти з пряноароматичних овочів, який передбачає інспектування, миття, сортування та подрібнення коренів пряно-ароматичних овочів (петрушки, селери, кропу), їх перемішування, теплову обробку та перетирання до утворення однорідної консистенції, фасування в тару, закупорювання і стерилізацію, який відрізняється тим, що коріння петрушки, селери, кропу подрібнюють до розмірів часток 0,1-0,5мм, теплову обробку суміші коренів пряно ароматичних овочів здійснюють у НВЧ-полі за умов вакуумування при 50-60кПа і температурі 40- 50°С до вмісту сухих речовин 30%, а її перетирання здійснюють з додаванням подрібненої зелені петрушки, кропу, селери. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: петрушка (коріння) 18-22 селера (коріння) 4-6 кріп (коріння) 4-6 петрушка (зелене листя) 48-52 селера (зелене листя) 8-12 кріп (зелене листя) 8-12. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15088 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
45999.pdf | 65.47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.