Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15088
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Михайлова, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Волошин, Павло Валентинович | - |
dc.contributor.author | Голуб, Руслана Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T06:57:16Z | - |
dc.date.available | 2022-11-23T06:57:16Z | - |
dc.date.issued | 2009-12-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування пасти з пряно-ароматичних овочів. Патент України на корисну модель № 45999, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, П. В. Волошин, Р. В. Голуб. № u200903539. Заявл. 13.04.2009. Опубл. 10.12.2009, Бюл.№ 23. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15088 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування пасти з пряноароматичних овочів, який передбачає інспектування, миття, сортування та подрібнення коренів пряно-ароматичних овочів (петрушки, селери, кропу), їх перемішування, теплову обробку та перетирання до утворення однорідної консистенції, фасування в тару, закупорювання і стерилізацію, який відрізняється тим, що коріння петрушки, селери, кропу подрібнюють до розмірів часток 0,1-0,5мм, теплову обробку суміші коренів пряно ароматичних овочів здійснюють у НВЧ-полі за умов вакуумування при 50-60кПа і температурі 40- 50°С до вмісту сухих речовин 30%, а її перетирання здійснюють з додаванням подрібненої зелені петрушки, кропу, селери. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: петрушка (коріння) 18-22 селера (коріння) 4-6 кріп (коріння) 4-6 петрушка (зелене листя) 48-52 селера (зелене листя) 8-12 кріп (зелене листя) 8-12. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;45999 | - |
dc.title | Спосіб приготування пасти з пряно-ароматичних овочів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.