Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15053
Назва: | Спосіб одержання молочного десерту |
Автори: | Сабадош, Ганна Олександрівна Горальчук, Андрій Богданович |
Дата публікації: | 25-вер-2009 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання молочного десерту. Патент України на корисну модель № 44248, МПК (2009) A23C 23/00. Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук. № u200904090. Заявл. 27.04.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 4 с. |
Серія/номер: | 11;44248 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання молочного десерту, що включає відновлення сухого знежиреного молока та внесення стабілізатора, який відрізняється тим, що суміш молока сухого та стабілізатора у співвідношенні 5-12:0,4-5,6 диспергують у нагрітій до 90-93 °С воді при перемішуванні протягом 5- 7хв. з отриманням основи десерту. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що для підвищення стійкості збитих молочних десертів як стабілізатор використовують йота-карагінан 0,4- 1,2мас. % або його суміш з крохмалем при співвідношенні 0,1-0,6:1,0-5,0 з отриманням основи десерту, а в охолодженій до температури 4-8°С основі емульгують рослинну олію або суміш рослинних олій при співвідношенні основа : олія 76,3-92,8:3- 15 з отриманням емульсії, яку збивають протягом 6-8хв. при введенні 4,2-8,7мас. % смакоароматичних добавок з отриманням кінцевого продукту. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15053 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
44248.pdf | 79.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.