Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15053
Назва: Спосіб одержання молочного десерту
Автори: Сабадош, Ганна Олександрівна
Горальчук, Андрій Богданович
Дата публікації: 25-вер-2009
Бібліографічний опис: Спосіб одержання молочного десерту. Патент України на корисну модель № 44248, МПК (2009) A23C 23/00. Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук. № u200904090. Заявл. 27.04.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 4 с.
Серія/номер: 11;44248
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання молочного десерту, що включає відновлення сухого знежиреного молока та внесення стабілізатора, який відрізняється тим, що суміш молока сухого та стабілізатора у співвідношенні 5-12:0,4-5,6 диспергують у нагрітій до 90-93 °С воді при перемішуванні протягом 5- 7хв. з отриманням основи десерту. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що для підвищення стійкості збитих молочних десертів як стабілізатор використовують йота-карагінан 0,4- 1,2мас. % або його суміш з крохмалем при співвідношенні 0,1-0,6:1,0-5,0 з отриманням основи десерту, а в охолодженій до температури 4-8°С основі емульгують рослинну олію або суміш рослинних олій при співвідношенні основа : олія 76,3-92,8:3- 15 з отриманням емульсії, яку збивають протягом 6-8хв. при введенні 4,2-8,7мас. % смакоароматичних добавок з отриманням кінцевого продукту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15053
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44248.pdf79.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.