Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15053
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сабадош, Ганна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Горальчук, Андрій Богданович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T17:15:27Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T17:15:27Z | - |
dc.date.issued | 2009-09-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання молочного десерту. Патент України на корисну модель № 44248, МПК (2009) A23C 23/00. Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук. № u200904090. Заявл. 27.04.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15053 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання молочного десерту, що включає відновлення сухого знежиреного молока та внесення стабілізатора, який відрізняється тим, що суміш молока сухого та стабілізатора у співвідношенні 5-12:0,4-5,6 диспергують у нагрітій до 90-93 °С воді при перемішуванні протягом 5- 7хв. з отриманням основи десерту. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що для підвищення стійкості збитих молочних десертів як стабілізатор використовують йота-карагінан 0,4- 1,2мас. % або його суміш з крохмалем при співвідношенні 0,1-0,6:1,0-5,0 з отриманням основи десерту, а в охолодженій до температури 4-8°С основі емульгують рослинну олію або суміш рослинних олій при співвідношенні основа : олія 76,3-92,8:3- 15 з отриманням емульсії, яку збивають протягом 6-8хв. при введенні 4,2-8,7мас. % смакоароматичних добавок з отриманням кінцевого продукту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;44248 | - |
dc.title | Спосіб одержання молочного десерту | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.