Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15053
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСабадош, Ганна Олександрівна-
dc.contributor.authorГоральчук, Андрій Богданович-
dc.date.accessioned2022-11-22T17:15:27Z-
dc.date.available2022-11-22T17:15:27Z-
dc.date.issued2009-09-25-
dc.identifier.citationСпосіб одержання молочного десерту. Патент України на корисну модель № 44248, МПК (2009) A23C 23/00. Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук. № u200904090. Заявл. 27.04.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15053-
dc.description.abstractСпосіб одержання молочного десерту, що включає відновлення сухого знежиреного молока та внесення стабілізатора, який відрізняється тим, що суміш молока сухого та стабілізатора у співвідношенні 5-12:0,4-5,6 диспергують у нагрітій до 90-93 °С воді при перемішуванні протягом 5- 7хв. з отриманням основи десерту. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що для підвищення стійкості збитих молочних десертів як стабілізатор використовують йота-карагінан 0,4- 1,2мас. % або його суміш з крохмалем при співвідношенні 0,1-0,6:1,0-5,0 з отриманням основи десерту, а в охолодженій до температури 4-8°С основі емульгують рослинну олію або суміш рослинних олій при співвідношенні основа : олія 76,3-92,8:3- 15 з отриманням емульсії, яку збивають протягом 6-8хв. при введенні 4,2-8,7мас. % смакоароматичних добавок з отриманням кінцевого продукту.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;44248-
dc.titleСпосіб одержання молочного десертуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44248.pdf79.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.