Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15053
Title: | Спосіб одержання молочного десерту |
Authors: | Сабадош, Ганна Олександрівна Горальчук, Андрій Богданович |
Issue Date: | 25-Sep-2009 |
Citation: | Спосіб одержання молочного десерту. Патент України на корисну модель № 44248, МПК (2009) A23C 23/00. Г. О. Сабадош, А. Б. Горальчук. № u200904090. Заявл. 27.04.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;44248 |
Abstract: | Спосіб одержання молочного десерту, що включає відновлення сухого знежиреного молока та внесення стабілізатора, який відрізняється тим, що суміш молока сухого та стабілізатора у співвідношенні 5-12:0,4-5,6 диспергують у нагрітій до 90-93 °С воді при перемішуванні протягом 5- 7хв. з отриманням основи десерту. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що для підвищення стійкості збитих молочних десертів як стабілізатор використовують йота-карагінан 0,4- 1,2мас. % або його суміш з крохмалем при співвідношенні 0,1-0,6:1,0-5,0 з отриманням основи десерту, а в охолодженій до температури 4-8°С основі емульгують рослинну олію або суміш рослинних олій при співвідношенні основа : олія 76,3-92,8:3- 15 з отриманням емульсії, яку збивають протягом 6-8хв. при введенні 4,2-8,7мас. % смакоароматичних добавок з отриманням кінцевого продукту. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15053 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.