Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15048
Назва: Спосіб приготування начинки на основі грибів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дата публікації: 25-вер-2009
Бібліографічний опис: Спосіб приготування начинки на основі грибів. Патент України на корисну модель № 44157, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Л. О. Чуйко. № u200902554. Заявл. 23.03.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 2 с.
Серія/номер: 11;44157
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування начинки на основі грибів, який передбачає миття грибів (білі, опеньки, маслюки), здрібнювання, підсмажування з додаванням пасерованих ріпчастої цибулі і борошна, перцю, солі і перемішування цих компонентів, який відрізняється тим, що гриби подрібнюють до середнього розміру часток 0,1-0,5мм, змішують з іншими компонентами, а теплова обробка отриманої суміші здійснюється в НВЧ полі за умов вакуумування при 50-60кПа і температурі 40°С до залишкової вологості 70-75%. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби (білі, опеньки, маслюки) 78-82 маргарин 5-7 цибуля ріпчаста 11-13 борошно 1-2 перець 0,1 сіль 0,4.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15048
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44157.pdf67.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.