Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15048
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Михайлова, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Людмила Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T17:03:22Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T17:03:22Z | - |
dc.date.issued | 2009-09-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування начинки на основі грибів. Патент України на корисну модель № 44157, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Л. О. Чуйко. № u200902554. Заявл. 23.03.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15048 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування начинки на основі грибів, який передбачає миття грибів (білі, опеньки, маслюки), здрібнювання, підсмажування з додаванням пасерованих ріпчастої цибулі і борошна, перцю, солі і перемішування цих компонентів, який відрізняється тим, що гриби подрібнюють до середнього розміру часток 0,1-0,5мм, змішують з іншими компонентами, а теплова обробка отриманої суміші здійснюється в НВЧ полі за умов вакуумування при 50-60кПа і температурі 40°С до залишкової вологості 70-75%. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби (білі, опеньки, маслюки) 78-82 маргарин 5-7 цибуля ріпчаста 11-13 борошно 1-2 перець 0,1 сіль 0,4. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;44157 | - |
dc.title | Спосіб приготування начинки на основі грибів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.