Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15048
Title: Спосіб приготування начинки на основі грибів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Issue Date: 25-Sep-2009
Citation: Спосіб приготування начинки на основі грибів. Патент України на корисну модель № 44157, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Л. О. Чуйко. № u200902554. Заявл. 23.03.2009. Опубл. 25.09.2009, Бюл.№ 18. 2 с.
Series/Report no.: 11;44157
Abstract: Спосіб приготування начинки на основі грибів, який передбачає миття грибів (білі, опеньки, маслюки), здрібнювання, підсмажування з додаванням пасерованих ріпчастої цибулі і борошна, перцю, солі і перемішування цих компонентів, який відрізняється тим, що гриби подрібнюють до середнього розміру часток 0,1-0,5мм, змішують з іншими компонентами, а теплова обробка отриманої суміші здійснюється в НВЧ полі за умов вакуумування при 50-60кПа і температурі 40°С до залишкової вологості 70-75%. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби (білі, опеньки, маслюки) 78-82 маргарин 5-7 цибуля ріпчаста 11-13 борошно 1-2 перець 0,1 сіль 0,4.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15048
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44157.pdf67.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.