Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14974
Назва: | Спосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю |
Автори: | Лисюк, Галина Михайлівна Олійник, Світлана Георгіївна Тимчук, Сергій Михайлович Поздняков, Володимир Васильович Глазунова, Альона Володимирівна |
Дата публікації: | 25-чер-2009 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю. Патент України на корисну модель № 42095, МПК (2009), A21D 8/02, A21D 2/38 (2009.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, С. М. Тимчук, В. В. Поздняков, А. В. Глазунова. № u200815332. Заявл. 31.12.2008. Опубл. 25.06.2009, Бюл.№ 12. 3 с. |
Серія/номер: | 11;42095 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю, що включає заміс тіста із борошна пшеничного вищого або першого ґатунку, дріжджів пресованих, солі кухонної харчової і води, бродіння, формування, вистійку, випічку, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовують ціле або подрібнене ядро крупнонасіннєвого соняшнику, яке додається при замісі після другої обминки у кількості 5-20 % до маси борошна. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14974 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
42095.pdf | 76.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.