Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14974
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Тимчук, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Поздняков, Володимир Васильович | - |
dc.contributor.author | Глазунова, Альона Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T12:08:53Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T12:08:53Z | - |
dc.date.issued | 2009-06-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю. Патент України на корисну модель № 42095, МПК (2009), A21D 8/02, A21D 2/38 (2009.01). Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, С. М. Тимчук, В. В. Поздняков, А. В. Глазунова. № u200815332. Заявл. 31.12.2008. Опубл. 25.06.2009, Бюл.№ 12. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14974 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю, що включає заміс тіста із борошна пшеничного вищого або першого ґатунку, дріжджів пресованих, солі кухонної харчової і води, бродіння, формування, вистійку, випічку, який відрізняється тим, що як рецептурний компонент тіста використовують ціле або подрібнене ядро крупнонасіннєвого соняшнику, яке додається при замісі після другої обминки у кількості 5-20 % до маси борошна. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;42095 | - |
dc.title | Спосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
42095.pdf | 76.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.