Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14972
Назва: Спосіб виробництва дієтичної добавки "Фітогем"
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Акмен, Вікторія Олександрівна
Шевченко, Юлія Вікторівна
Дата публікації: 25-чер-2009
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва дієтичної добавки "Фітогем". Патент України на корисну модель № 42054, МПК A23J 1/06 (2009.01). О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u200814619. Заявл. 19.12.2008. Опубл. 25.06.2009, Бюл.№ 12. 2 с.
Серія/номер: 11;42054
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва дієтичної добавки, що включає стабілізацію харчової крові, обробку крові заморожуванням-розморожуванням, введення рецептурних інгредієнтів, теплову обробку суміші при температурі 80-85°С до отримання маси сирної консистенції червоно-коричневого кольору, сушіння до вмісту вологи 5-6%, подрібнення до розміру часток 20-30мкм, який відрізняється тим, що як рецептурний інгредієнт використовують порошок з листя кропиви, отриманий висушуванням листя кропиви до вологовмісту не вище 10%, подрібненням до розміру часток 20-30мкм, який вносять в розморожену кров в масовій частці 1,0- 4,0%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14972
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
42054.pdf69.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.