Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14972
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorШевченко, Юлія Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-11-22T11:58:56Z-
dc.date.available2022-11-22T11:58:56Z-
dc.date.issued2009-06-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва дієтичної добавки "Фітогем". Патент України на корисну модель № 42054, МПК A23J 1/06 (2009.01). О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u200814619. Заявл. 19.12.2008. Опубл. 25.06.2009, Бюл.№ 12. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14972-
dc.description.abstractСпосіб виробництва дієтичної добавки, що включає стабілізацію харчової крові, обробку крові заморожуванням-розморожуванням, введення рецептурних інгредієнтів, теплову обробку суміші при температурі 80-85°С до отримання маси сирної консистенції червоно-коричневого кольору, сушіння до вмісту вологи 5-6%, подрібнення до розміру часток 20-30мкм, який відрізняється тим, що як рецептурний інгредієнт використовують порошок з листя кропиви, отриманий висушуванням листя кропиви до вологовмісту не вище 10%, подрібненням до розміру часток 20-30мкм, який вносять в розморожену кров в масовій частці 1,0- 4,0%.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;42054-
dc.titleСпосіб виробництва дієтичної добавки "Фітогем"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42054.pdf69.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.