Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14963
Title: | Спосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Чуйко, Людмила Олексіївна Дуденко, Ніна Васильєва Павлоцька, Лариса Федорівна Акмен, Вікторія Олександрівна Старчаєнко, Олена Тимофеївна |
Issue Date: | 26-Jan-2009 |
Citation: | Спосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо. Патент України на корисну модель № 38921, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810264. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;38921 |
Abstract: | Спосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо, що включає підготовку плодоовочевої сировини до виробництва (миття, очищення, первинне подрібнення, бланшування та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування підготовлених компонентів з цукром, уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини плодової сировини, увареної з цукром, додають дрібно натерті цитрусові плоди, овочеве пюре, дієтичну добавку "Гемовітал" та порошок топінамбура, ретельно перемішують, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: повидло з гарбуза 57,0-55,0 пюре овочеве 10,0 цитрусові плоди 9,5-10,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5-9,0 порошок топінамбура 15,0-16,0. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14963 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.