Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14963
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Дуденко, Ніна Васильєва | - |
dc.contributor.author | Павлоцька, Лариса Федорівна | - |
dc.contributor.author | Акмен, Вікторія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Старчаєнко, Олена Тимофеївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T11:19:24Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T11:19:24Z | - |
dc.date.issued | 2009-01-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо. Патент України на корисну модель № 38921, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810264. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14963 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо, що включає підготовку плодоовочевої сировини до виробництва (миття, очищення, первинне подрібнення, бланшування та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування підготовлених компонентів з цукром, уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини плодової сировини, увареної з цукром, додають дрібно натерті цитрусові плоди, овочеве пюре, дієтичну добавку "Гемовітал" та порошок топінамбура, ретельно перемішують, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: повидло з гарбуза 57,0-55,0 пюре овочеве 10,0 цитрусові плоди 9,5-10,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5-9,0 порошок топінамбура 15,0-16,0. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;38921 | - |
dc.title | Спосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.