Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14963
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorЧуйко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Васильєва-
dc.contributor.authorПавлоцька, Лариса Федорівна-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorСтарчаєнко, Олена Тимофеївна-
dc.date.accessioned2022-11-22T11:19:24Z-
dc.date.available2022-11-22T11:19:24Z-
dc.date.issued2009-01-26-
dc.identifier.citationСпосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо. Патент України на корисну модель № 38921, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810264. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14963-
dc.description.abstractСпосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо, що включає підготовку плодоовочевої сировини до виробництва (миття, очищення, первинне подрібнення, бланшування та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування підготовлених компонентів з цукром, уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини плодової сировини, увареної з цукром, додають дрібно натерті цитрусові плоди, овочеве пюре, дієтичну добавку "Гемовітал" та порошок топінамбура, ретельно перемішують, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: повидло з гарбуза 57,0-55,0 пюре овочеве 10,0 цитрусові плоди 9,5-10,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5-9,0 порошок топінамбура 15,0-16,0.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;38921-
dc.titleСпосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38921.pdf72.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.