Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14963
Назва: Спосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дуденко, Ніна Васильєва
Павлоцька, Лариса Федорівна
Акмен, Вікторія Олександрівна
Старчаєнко, Олена Тимофеївна
Дата публікації: 26-січ-2009
Бібліографічний опис: Спосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо. Патент України на корисну модель № 38921, МПК (2009) A23G 3/00. О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко. № u200810264. Заявл. 11.08.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 3 с.
Серія/номер: 11;38921
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо, що включає підготовку плодоовочевої сировини до виробництва (миття, очищення, первинне подрібнення, бланшування та механічне перетирання сировини за рецептурою), приготування рецептурної суміші шляхом змішування підготовлених компонентів з цукром, уварювання, який відрізняється тим, що на стадії нормалізації готового повидла за температурою на заміну частини плодової сировини, увареної з цукром, додають дрібно натерті цитрусові плоди, овочеве пюре, дієтичну добавку "Гемовітал" та порошок топінамбура, ретельно перемішують, при цьому дотримуються наступного співвідношення рецептурних компонентів, мас. %: повидло з гарбуза 57,0-55,0 пюре овочеве 10,0 цитрусові плоди 9,5-10,0 дієтична добавка "Гемовітал" 8,5-9,0 порошок топінамбура 15,0-16,0.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14963
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
38921.pdf72.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.