Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14961
Назва: Спосіб виробництва десертів з кисломолочного сиру
Автори: Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Дата публікації: 26-січ-2009
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва десертів з кисломолочного сиру. Патент України на корисну модель № 38852, МПК (2009) A23C 7/00. М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч. № u200808923. Заявл. 08.07.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 2 с.
Серія/номер: 11;38852
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва десертів з кисломолочного сиру, що включає підготовку сировини, яка містить гемове залізо, до виробництва, приготування рецептурної суміші (охолодження вершків і збивання їх з цукровою пудрою, змішування підготовлених компонентів рецептури протягом 5-7хв.), оформлення та реалізацію страви, який відрізняється тим, що на стадії змішування підготовлених компонентів рецептури вноситься 2% дієтичної добавки "Гемовітал" до маси рецептурної суміші.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14961
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
38852.pdf61.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.