Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14914
Назва: Спосіб виробництва желейного мармеладу
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Теймурова, Анжеліка Тагирівна
Дата публікації: 25-лис-2008
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва желейного мармеладу. Патент України на корисну модель № 37445, МПК (2006) A23L 1/06. Ф. В. Перцевой, А. Т. Теймурова. № u200808607. Заявл. 01.07.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с.
Серія/номер: 11;37445
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва желейного мармеладу, що включає замочування драглеутворювача та підготовку іншої сировини, уварювання драглеутворювача з цукром і патокою до вмісту сухих речовин 72-74%, охолодження увареної маси до температури 50-60°С, перемішування з харчовими барвниками та ароматизаторами, розливання у форми та охолодження, який відрізняється тим, що на етапі замочування драглеутворювача вносять добавку "Сканпро Т-95" або "Сканпро Т-91" у кількості 0,3-0,5% до маси готової продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14914
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37445.pdf60.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.