Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14912
Назва: | Спосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуля |
Автори: | Погожих, Микола Іванович Потапов, Володимир Олексійович Сомов, Олександр Сергійович Якушенко, Євген Миколайович |
Дата публікації: | 25-лис-2008 |
Бібліографічний опис: | Спосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуля. Патент України на корисну модель № 37442, МПК (2006) A23B 7/00. М. І. Погожих, В. О. Потапов, О. С. Сомов, Є. М. Якушенко. № u200808548. Заявл. 27.06.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с. |
Серія/номер: | 11;37442 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуля, що включає попередню підготовку сировини, подрібнення, заповнення харчовою сировиною функціональних місткостей (1) та сушіння її в тепломасообмінному модулі (2) з визначеним кроком (3) до кінцевого вмісту вологи 3-7 % при температурі сушильного агента 20-120 °С, який відрізняється тим, що сушіння харчових продуктів проводять у функціональних місткостях, в яких сумарна площа отворів (4) для видалення вологи із матеріалу повинна складати 2-20 % від загальної площі стінки каналів сушильного агента (5), які розташовані у тепломасообмінному модулі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14912 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
37442.pdf | 68.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.