Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14912
Назва: Спосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуля
Автори: Погожих, Микола Іванович
Потапов, Володимир Олексійович
Сомов, Олександр Сергійович
Якушенко, Євген Миколайович
Дата публікації: 25-лис-2008
Бібліографічний опис: Спосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуля. Патент України на корисну модель № 37442, МПК (2006) A23B 7/00. М. І. Погожих, В. О. Потапов, О. С. Сомов, Є. М. Якушенко. № u200808548. Заявл. 27.06.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с.
Серія/номер: 11;37442
Короткий огляд (реферат): Спосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуля, що включає попередню підготовку сировини, подрібнення, заповнення харчовою сировиною функціональних місткостей (1) та сушіння її в тепломасообмінному модулі (2) з визначеним кроком (3) до кінцевого вмісту вологи 3-7 % при температурі сушильного агента 20-120 °С, який відрізняється тим, що сушіння харчових продуктів проводять у функціональних місткостях, в яких сумарна площа отворів (4) для видалення вологи із матеріалу повинна складати 2-20 % від загальної площі стінки каналів сушильного агента (5), які розташовані у тепломасообмінному модулі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14912
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37442.pdf68.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.