Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14912
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorПотапов, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorСомов, Олександр Сергійович-
dc.contributor.authorЯкушенко, Євген Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-22T08:51:58Z-
dc.date.available2022-11-22T08:51:58Z-
dc.date.issued2008-11-25-
dc.identifier.citationСпосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуля. Патент України на корисну модель № 37442, МПК (2006) A23B 7/00. М. І. Погожих, В. О. Потапов, О. С. Сомов, Є. М. Якушенко. № u200808548. Заявл. 27.06.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14912-
dc.description.abstractСпосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуля, що включає попередню підготовку сировини, подрібнення, заповнення харчовою сировиною функціональних місткостей (1) та сушіння її в тепломасообмінному модулі (2) з визначеним кроком (3) до кінцевого вмісту вологи 3-7 % при температурі сушильного агента 20-120 °С, який відрізняється тим, що сушіння харчових продуктів проводять у функціональних місткостях, в яких сумарна площа отворів (4) для видалення вологи із матеріалу повинна складати 2-20 % від загальної площі стінки каналів сушильного агента (5), які розташовані у тепломасообмінному модулі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;37442-
dc.titleСпосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуляuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37442.pdf68.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.