Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14912
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Потапов, Володимир Олексійович | - |
dc.contributor.author | Сомов, Олександр Сергійович | - |
dc.contributor.author | Якушенко, Євген Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T08:51:58Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T08:51:58Z | - |
dc.date.issued | 2008-11-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуля. Патент України на корисну модель № 37442, МПК (2006) A23B 7/00. М. І. Погожих, В. О. Потапов, О. С. Сомов, Є. М. Якушенко. № u200808548. Заявл. 27.06.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14912 | - |
dc.description.abstract | Спосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуля, що включає попередню підготовку сировини, подрібнення, заповнення харчовою сировиною функціональних місткостей (1) та сушіння її в тепломасообмінному модулі (2) з визначеним кроком (3) до кінцевого вмісту вологи 3-7 % при температурі сушильного агента 20-120 °С, який відрізняється тим, що сушіння харчових продуктів проводять у функціональних місткостях, в яких сумарна площа отворів (4) для видалення вологи із матеріалу повинна складати 2-20 % від загальної площі стінки каналів сушильного агента (5), які розташовані у тепломасообмінному модулі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;37442 | - |
dc.title | Спосіб сушіння харчових продуктів в функціональних місткостях тепломасообмінного модуля | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.