Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14817
Назва: Спосіб приготування самбуку яблучного на основі метилцелюлози
Автори: Терешкін, Олег Георгійович
Балик, Олександр Васильович
Журавльов, Сергій Володимирович
Дата публікації: 25-лис-2008
Бібліографічний опис: Спосіб приготування самбуку яблучного на основі метилцелюлози. Патент України на корисну модель № 37161, МПК A23L 1/064 (2008.01). О. Г. Терешкін, О. В. Балик, С. В. Журавльов. № u200803859. Заявл. 27.03.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с.
Серія/номер: 11;37161
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування самбуку яблучного, що включає підготовку вихідних компонентів, запікання, протирання, перемішування, збивання до утворення пишної пінної маси, який відрізняється тим, що додають метилцелюлозу (МЦ), яку заливають часткою яблучного соку, кип'ятять 2-3хв. і залишають для набухання на 10-15хв., співвідношення МЦ з соком 1:15...20, потім вводять охоло джений яблучний сік, який залишився, згідно з рецептурою, перемішують до повного розчинення МЦ, розчин МЦ змішують із цукром-піском, яблучним пюре і заздалегідь підготовленим розчиненим желатином, суміш охолоджують до 7-10°С і збивають на збивальній машині на малій, а потім на великій швидкостях до утворення пишної маси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14817
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37161.pdf71.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.