Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14817
Название: Спосіб приготування самбуку яблучного на основі метилцелюлози
Авторы: Терешкін, Олег Георгійович
Балик, Олександр Васильович
Журавльов, Сергій Володимирович
Дата публикации: 25-ноя-2008
Библиографическое описание: Спосіб приготування самбуку яблучного на основі метилцелюлози. Патент України на корисну модель № 37161, МПК A23L 1/064 (2008.01). О. Г. Терешкін, О. В. Балик, С. В. Журавльов. № u200803859. Заявл. 27.03.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с.
Серия/номер: 11;37161
Краткий осмотр (реферат): Спосіб приготування самбуку яблучного, що включає підготовку вихідних компонентів, запікання, протирання, перемішування, збивання до утворення пишної пінної маси, який відрізняється тим, що додають метилцелюлозу (МЦ), яку заливають часткою яблучного соку, кип'ятять 2-3хв. і залишають для набухання на 10-15хв., співвідношення МЦ з соком 1:15...20, потім вводять охоло джений яблучний сік, який залишився, згідно з рецептурою, перемішують до повного розчинення МЦ, розчин МЦ змішують із цукром-піском, яблучним пюре і заздалегідь підготовленим розчиненим желатином, суміш охолоджують до 7-10°С і збивають на збивальній машині на малій, а потім на великій швидкостях до утворення пишної маси.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14817
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
37161.pdf71.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.