Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14817
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТерешкін, Олег Георгійович-
dc.contributor.authorБалик, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorЖуравльов, Сергій Володимирович-
dc.date.accessioned2022-11-21T17:44:56Z-
dc.date.available2022-11-21T17:44:56Z-
dc.date.issued2008-11-25-
dc.identifier.citationСпосіб приготування самбуку яблучного на основі метилцелюлози. Патент України на корисну модель № 37161, МПК A23L 1/064 (2008.01). О. Г. Терешкін, О. В. Балик, С. В. Журавльов. № u200803859. Заявл. 27.03.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14817-
dc.description.abstractСпосіб приготування самбуку яблучного, що включає підготовку вихідних компонентів, запікання, протирання, перемішування, збивання до утворення пишної пінної маси, який відрізняється тим, що додають метилцелюлозу (МЦ), яку заливають часткою яблучного соку, кип'ятять 2-3хв. і залишають для набухання на 10-15хв., співвідношення МЦ з соком 1:15...20, потім вводять охоло джений яблучний сік, який залишився, згідно з рецептурою, перемішують до повного розчинення МЦ, розчин МЦ змішують із цукром-піском, яблучним пюре і заздалегідь підготовленим розчиненим желатином, суміш охолоджують до 7-10°С і збивають на збивальній машині на малій, а потім на великій швидкостях до утворення пишної маси.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;37161-
dc.titleСпосіб приготування самбуку яблучного на основі метилцелюлозиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37161.pdf71.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.