Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14817
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТерешкін, Олег Георгійович-
dc.contributor.authorБалик, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorЖуравльов, Сергій Володимирович-
dc.date.accessioned2022-11-21T17:44:56Z-
dc.date.available2022-11-21T17:44:56Z-
dc.date.issued2008-11-25-
dc.identifier.citationСпосіб приготування самбуку яблучного на основі метилцелюлози. Патент України на корисну модель № 37161, МПК A23L 1/064 (2008.01). О. Г. Терешкін, О. В. Балик, С. В. Журавльов. № u200803859. Заявл. 27.03.2008. Опубл. 25.11.2008, Бюл.№ 22. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14817-
dc.description.abstractСпосіб приготування самбуку яблучного, що включає підготовку вихідних компонентів, запікання, протирання, перемішування, збивання до утворення пишної пінної маси, який відрізняється тим, що додають метилцелюлозу (МЦ), яку заливають часткою яблучного соку, кип'ятять 2-3хв. і залишають для набухання на 10-15хв., співвідношення МЦ з соком 1:15...20, потім вводять охоло джений яблучний сік, який залишився, згідно з рецептурою, перемішують до повного розчинення МЦ, розчин МЦ змішують із цукром-піском, яблучним пюре і заздалегідь підготовленим розчиненим желатином, суміш охолоджують до 7-10°С і збивають на збивальній машині на малій, а потім на великій швидкостях до утворення пишної маси.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;37161-
dc.titleСпосіб приготування самбуку яблучного на основі метилцелюлозиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37161.pdf71.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.