Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14798
Назва: Спосіб отримання желе
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Савгіра, Юрій Олексійович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Карєва, Олена Павлівна
Перцевий, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Дата публікації: 10-жов-2008
Бібліографічний опис: Спосіб отримання желе. Патент України на корисну модель № 35721, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевий, Ю. О. Савгіра, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, О. П. Карєва, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк. № u200706815. Заявл. 18.06.2007. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 3 с.
Серія/номер: 11;35721
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання желе, що включає замочування, набрякання та промивання желатину, внесення його у відвар з плодово-ягідної сировини з цукром або 0,2%-м розчином сахарину, розчинення желатину, додавання лимонної кислоти, внесення соку з плодово-ягідної сировини, доведення суміші до кипіння, процідження, охолодження, розливання у форми, охолодження, витримування для структуроутворення, відпуск, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовується яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14798
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35721.pdf66.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.