Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14798
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorСавгіра, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorКрапівницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorКарєва, Олена Павлівна-
dc.contributor.authorПерцевий, Микола Федорович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.date.accessioned2022-11-21T14:38:26Z-
dc.date.available2022-11-21T14:38:26Z-
dc.date.issued2008-10-10-
dc.identifier.citationСпосіб отримання желе. Патент України на корисну модель № 35721, МПК (2006) A23L 1/00. Ф. В. Перцевий, Ю. О. Савгіра, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, О. П. Карєва, М. Ф. Перцевий, Д. О. Бідюк. № u200706815. Заявл. 18.06.2007. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14798-
dc.description.abstractСпосіб отримання желе, що включає замочування, набрякання та промивання желатину, внесення його у відвар з плодово-ягідної сировини з цукром або 0,2%-м розчином сахарину, розчинення желатину, додавання лимонної кислоти, внесення соку з плодово-ягідної сировини, доведення суміші до кипіння, процідження, охолодження, розливання у форми, охолодження, витримування для структуроутворення, відпуск, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовується яблучний низькоетерифікований пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;35721-
dc.titleСпосіб отримання желеuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35721.pdf66.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.