Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14771
Назва: Спосіб приготування фаршу на основі грибів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Дата публікації: 26-сер-2008
Бібліографічний опис: Спосіб приготування фаршу на основі грибів. Патент України на корисну модель № 34787, МПК (2006), A23L 1/01, A23L 1/28. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200802994. Заявл. 07.03.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с.
Серія/номер: 11;34787
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування фаршу на основі грибів, який передбачає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі, обробку в полі НВЧ до одержання однорідної консистенції, який відрізняється тим, що гриби (білі, опеньки, маслюки) підлягають подрібненню з середнім розміром часток 3...5 мм з додаванням подрібнених, висушених до остаточної вологості 18 % ягід шипшини та ягід калини, заморожених при температурі -18 °С протягом 4...6 годин, подрібненої ріпчастої цибулі і моркви, з подальшим перемішуванням компонентів з соняшниковою олією, НВЧ-нагрівом і вакуумуванням при 50-60 кПа і температурі 40 °С до залишкової вологості 60...65 %. 2. Спосіб за пунктом 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідно шенні, %: гриби (білі, опеньки, маслюки) 70 калина (ягода) 3 шипшина (ягода) 2 цибуля ріпчаста 15 морква 5 рослинна олія 5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14771
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34787.pdf68.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.