Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14771
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЄфремов, Юрій Іванович-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorМихайлова, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.date.accessioned2022-11-21T13:40:38Z-
dc.date.available2022-11-21T13:40:38Z-
dc.date.issued2008-08-26-
dc.identifier.citationСпосіб приготування фаршу на основі грибів. Патент України на корисну модель № 34787, МПК (2006), A23L 1/01, A23L 1/28. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200802994. Заявл. 07.03.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14771-
dc.description.abstractСпосіб приготування фаршу на основі грибів, який передбачає перемішування підготовлених компонентів по рецептурі, обробку в полі НВЧ до одержання однорідної консистенції, який відрізняється тим, що гриби (білі, опеньки, маслюки) підлягають подрібненню з середнім розміром часток 3...5 мм з додаванням подрібнених, висушених до остаточної вологості 18 % ягід шипшини та ягід калини, заморожених при температурі -18 °С протягом 4...6 годин, подрібненої ріпчастої цибулі і моркви, з подальшим перемішуванням компонентів з соняшниковою олією, НВЧ-нагрівом і вакуумуванням при 50-60 кПа і температурі 40 °С до залишкової вологості 60...65 %. 2. Спосіб за пунктом 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідно шенні, %: гриби (білі, опеньки, маслюки) 70 калина (ягода) 3 шипшина (ягода) 2 цибуля ріпчаста 15 морква 5 рослинна олія 5.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;34787-
dc.titleСпосіб приготування фаршу на основі грибівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34787.pdf68.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.