Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14759
Название: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Прасол, Дмитро Юрієвич Гурський, Петро Васильович Крапивницька, Ірина Олексіївна Димитриєвич, Любов Радівна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович |
Дата публикации: | 26-авг-2008 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34763, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, Д. Ю. Прасол, П. В. Гурський, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802563. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с. |
Серия/номер: | 11;34763 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру сичужного з жиром, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90°С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисло молочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14759 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
34763.pdf | 67.33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.