Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14759
Название: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Прасол, Дмитро Юрієвич
Гурський, Петро Васильович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Димитриєвич, Любов Радівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Дата публикации: 26-авг-2008
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34763, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, Д. Ю. Прасол, П. В. Гурський, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802563. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с.
Серия/номер: 11;34763
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру сичужного з жиром, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90°С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисло молочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14759
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
34763.pdf67.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.