Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14759
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Прасол, Дмитро Юрієвич | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Крапивницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Димитриєвич, Любов Радівна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Микола Федорович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-21T13:26:15Z | - |
dc.date.available | 2022-11-21T13:26:15Z | - |
dc.date.issued | 2008-08-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34763, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, Д. Ю. Прасол, П. В. Гурський, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой. № u200802563. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14759 | - |
dc.description.abstract | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру сичужного з жиром, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90°С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисло молочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильну використовують триполіфосфат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;34763 | - |
dc.title | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.