Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14747
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Савгіра, Юрій Олексійович
Прасол, Дмитро Юрієвич
Димитриєвич, Любов Радівна
Перцевой, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Дата публікації: 11-сер-2008
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34348, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Ю. О. Савгіра, Д. Ю. Прасол, Л. Р. Димитриєвич, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк. № u200802565. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 11.08.2008, Бюл.№ 15. 3 с.
Серія/номер: 11;34348
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру сичужного з жиром, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисло молочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія кокосова тугоплавка, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14747
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34348.pdf71.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.