Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14747
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Савгіра, Юрій Олексійович
Прасол, Дмитро Юрієвич
Димитриєвич, Любов Радівна
Перцевой, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Issue Date: 11-Aug-2008
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34348, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Ю. О. Савгіра, Д. Ю. Прасол, Л. Р. Димитриєвич, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк. № u200802565. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 11.08.2008, Бюл.№ 15. 3 с.
Series/Report no.: 11;34348
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру сичужного з жиром, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисло молочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія кокосова тугоплавка, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14747
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34348.pdf71.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.