Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14747
Title: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Крапивницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Савгіра, Юрій Олексійович Прасол, Дмитро Юрієвич Димитриєвич, Любов Радівна Перцевой, Микола Федорович Бідюк, Дмитро Олегович |
Issue Date: | 11-Aug-2008 |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34348, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Ю. О. Савгіра, Д. Ю. Прасол, Л. Р. Димитриєвич, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк. № u200802565. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 11.08.2008, Бюл.№ 15. 3 с. |
Series/Report no.: | 11;34348 |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру сичужного з жиром, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовується сир кисло молочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія кокосова тугоплавка, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14747 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.