Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14741
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Колеснікова, Марина Борисівна Гурський, Петро Васильович Трощій, Тетяна Володимирівна Крапивницька, Ірина Олексіївна Димитриєвич, Любов Радівна Перцевой, Микола Федорович Бідюк, Дмитро Олегович |
Дата публікації: | 11-сер-2008 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34347, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, М. Б. Колеснікова, П. В. Гурський, Т. В. Трощій, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк. № u200802554. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 11.08.2008, Бюл.№ 15. 3 с. |
Серія/номер: | 11;34347 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії кокосової тугоплавкої у співвідношенні 2:1, як сіль пла вильну використовують суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14741 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
34347.pdf | 69.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.