Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14741
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorТрощій, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorКрапивницька, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorДимитриєвич, Любов Радівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Микола Федорович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.date.accessioned2022-11-21T12:52:07Z-
dc.date.available2022-11-21T12:52:07Z-
dc.date.issued2008-08-11-
dc.identifier.citationСпосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 34347, МПК (2006) A23C 19/00. Ф. В. Перцевой, М. Б. Колеснікова, П. В. Гурський, Т. В. Трощій, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк. № u200802554. Заявл. 28.02.2008. Опубл. 11.08.2008, Бюл.№ 15. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14741-
dc.description.abstractСпосіб отримання сиру плавленого пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10...15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний знежирений з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують суміш олії рослинної рафінованої дезодорованої та олії кокосової тугоплавкої у співвідношенні 2:1, як сіль пла вильну використовують суміш цитрату натрію та триполіфосфату натрію у співвідношенні 2:1 у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури вносять підготовлений розчин агару.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;34347-
dc.titleСпосіб отримання сиру плавленого пастоподібногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34347.pdf69.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.